0,00 RON

Disponibilitate: În stoc

Exemplu cadou personalizat

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Descriere

Acest cadou se adreseaza unei colege de munca a persoanelor care m-au contactat. Am conceput special pentru ea un colier din perle cu o brosa in forma de floare detasabila. Colierul l-am asezat intr-o cutie lucrata manual si personalizata cu numele sarbatoritei. De asemenea, am realizat o felicitare caci nu se poate cadou fara. Cutia in care se afla colierul am ambalat-o in hartie de culoare natur pe care am legat-o cu dantela si panglica satinata. Florile au fost ambalate tot in hartie natura si dantela pentru a se asorta cu restul produselor.

* Veronique's Boutique a lansat un nou serviciu adresat clientilor sai care din lipsa de timp sau inspiratie au dificultati in a gasi cadoul perfect. Tot ce trebuie sa faceti este sa ma contactati pe e-mail la adresa veronica@vboutique.ro sau la numarul de telefon 0763 611 331 si de aici ma voi ocupa personal. In urma unei mici discutii legate de persoana careia vreti sa ii daruiti cadoul voi alcatui o lista de propuneri, dumneavoastra va dati acordul iar eu voi face demersurile in vederea achizitionarii sau crearii acestuia. Ma voi ocupa de ambalare, de crearea unei surprize persoanei careia vreti sa ii daruiti cadoul sau de livrarea acestuia.
Tariful standard pentru acest serviciu este de 50 RON si poate urca pana la maxim 200 RON in functie de complexitatea cadoului/suprizei si numarul de ore necesare realizarii.

** Pentru produsele comandate de pe site sau realizate pe comanda de catre mine nu se percepe o taxa suplimentara fata de costul produselor, al ambalajului, al florilor, etc.

Exemplu cadou personalizat

Recenzii clienţi

Nu exista inca recenzii

Scrieţi propria recenzie

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichetele. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.